KEFÍR BIO probiotická limonáda okurka RAW VEGAN 330ml
- Výrobce
- Kéfir
- Kód
- KF195432
- EAN
- 5419980195432
- Hmotnost
- 0,33 kg
- Dostupnost
- SklademK dodání v pátek 06.12.2024
Kdy zboží dostanete?
Zásilkovna ČR v pátek 06.12.2024
DPD ČR - kurýrní služba v pátek 06.12.2024
Zásilkovna - Slovensko v úterý 10.12.2024
DPD SK - kurýrní služba Slovensko v úterý 10.12.2024
Termíny dodání jsou platné, pokud objednáte nyní, 04.12.2024 20:00 a pro 1 ks.
- Běžná cena
96,00 Kč s DPH/ks
- Ušetříte
- 47,00 Kč s DPH
- Naše cena s DPH
- 49,00 Kč/ks
- 588,00 Kč/bal
- Naše cena bez DPH
- 40,50 Kč/ks
- 486,00 Kč/bal
Produkt patří do kategorie:
Popis
Zdravý a osvěžující antioxidační nápoj plný probiotik, s velmi nízkou kalorickou hodnotou oproti běžným perlivým limonádám. Podporuje imunitu, trávení, zlepšuje záněty, ekzémy a alergie, potlačuje negativní vliv antibiotik.
Složení: Revitalizovaná voda, citron*, okurka*, kefírová zrna*, řepný cukr*, fíky*, datle*. * produkce ekologického zemědělství
Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota 30kJ/7.26kcal, tuky 0g (z toho nasycené mastné kyseliny 0g), sacharidy 0g (z toho cukry 0g), bílkoviny 0g, sůl 0g.
Skladujte v suchu.
VHODNÉ PRO VEGETARIÁNY, RAW VEGANY I PŘI LAKTÓZOVÉ INTOLERANCI.
* * *
Kéfir Eau Vertueuse , nápoj s netušenými výhodami
Jsou nápoje, na které si chvíli zvykáte. Na druhou stranu, jakmile si na ně zvyknete, těžko se bez nich obejdete. To je případ Kefíru, tohoto stále málo známého nápoje s četnými a uznávanými výhodami. Kéfir Eau Vertueuse, belgická společnost se sídlem v belgickém Brabant Wallon, se nedávno pustila do produkce nevšedního bio vegan raw kefíru, aby nabídla alternativu ke všem druhům nápojů, zejména alkoholickým nápojům.
Značka Kéfir Eau Vertueuse, kterou Mary a její manžel Adrien založili v lednu 2020, se zrodila z nápadu Mary, která si, když byla těhotná, nemohla dopřát sklenku dobrého vína nebo piva. Mary a Adrien, vyškolení vinaři z Bordeaux, si proto dali za cíl prozkoumat možnosti výroby kvašených nápojů a najít tak chutnou a zdravou alternativu nejen přeslazených limonád, ale i vína a piva. Zvláštností jejich kefíru je naprostá absence cukrů, což z něj dělá zdravý, osvěžující a originální nápoj.
Jak vzniká kefír Eau Vertueuse?
Na rozdíl od Kombuchy, která se vyrábí z fermentovaného čaje a částečně vytváří kyselinu octovou (odtud "octová" chuť), kefír se připravuje z malých zrn, která tuto kyselinu neprodukují. Zrna, směs bakterií a přírodních kvasinek, jsou fermentována ve vodě, nikoli v mléce. Zde je hlavní rozdíl oproti standartním kefírům tento je vhodný i pro vegany a osoby s laktózovou intolerancí. Kefírová zrna se svým procesem podobají kvásku používanému při pečení, protože se živí cukry, ve kterých se macerují, jako jsou cukry přirozeně přítomné například v ovoci. Pokud umístíme kefírová zrna do ovocné šťávy, vytvoří se kefír z přítomných cukrů, které beze zbytku spotřebuje. Při této fermentaci se uvolňuje plyn, který dává nápoji jemnou perlivost a kyselost. Hlavním rozdílem u kefírů značky Eau Vertueuse je to, že všechny cukry jsou díky přesnému přídělu spotřebovány v průběhu fermentačního procesu. Kefír, známý pro své probiotické vlastnosti, je svým způsobem supernápoj - vynikající zdroj vitamínů a probiotik, který podporuje střevní pohodu a posiluje imunitní systém a spojuje příjemné s užitečným. Kefíry Eau Vertueuse se připravují z revitalizované vody, srovnatelné kvalitou s přírodní pramenitou vodou.
Jak je to s mikroorganismy v Kéfiru Eau Vertueuse?
Na základě analýzy, která byla provedena 1 měsíc po stáčení do lahví a skladování při pokojové teplotě, výsledky ukazují, že v nápoji je stále 5 miliard živých kvasinek a bakterií (33cl). Při ještě podrobnější analýze dalšího „ambientního“ kefíru, uloženého při pokojové teplotě, bylo zjištěno, že po 8 měsících je uvnitř stále mnoho živých bakterií. Kvasinky mají tendenci klesat, ale bakterie zůstávají stále naživu.
Co doporučuje náš výrobce zákazníkům, kteří by mohli pochybovat o tom, že je nápoj „stále živý“? Koupit si Kefír, nalít ho do sklenice a přidat pasterizované jablko, hroznové víno nebo jinou šťávu. Při teplotě 20-25 stupňů, po 1 až 4 dnech je viditelné, že nápoj začne opět kvasit.
Jak chutná Kéfir Eau Vertueuse?
V případě Kéfir Eau Vertueuse probíhá fermentace klasickým způsobem v kameninové dóze. Belgická bio značka aktuálně nabízí pět různých kefírů připravených z ovocných a květových šťáv a první pivo kvašené kefírovými zrny. Například bezový kefír byl vyvinut tak, aby vám na patře připomínal bílé víno, přesněji Sancerre. Zde se perfektně uplatnila vinařská odbornost páru. Kefír s ibiškem a listy připomíná ovocné pivo typu Kriek. Ostatní receptury, které značka představuje (zázvor a kurkuma, grapefruit a kardamom, okurka), byly navrženy tak, aby se staly zdravou alternativou klasických limonád.
Parametry
Parametry produktu KEFÍR BIO probiotická limonáda okurka RAW VEGAN 330ml
Soubory ke stažení
Odkazy a videa
Komentáře
Hodnocení
0
Hodnotilo 0 uživatelů