Batáty na kokosovém oleji

Jednoduché, zdravé a chutné - to jsou batátové hranolky na BIO kokosovém olejem Kulau z dalekých Filipín! Jemný kokosový nádech skvěle doplňuje přirozeně sladkou chuť batátů.
Na vaření či pečení doporučujeme velké výhodné balení 1l 100% BIO kokosového oleje Kulau
- objednat si ho můžete přímo tady.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
RECEPT /20 minut
INGREDIENCE
- jeden batát
- sušená petržel
- 1,5 pol. lžíce kokosového oleje Kulau
POSTUP
Batát zbavíme šlupky a nakrájíme na hranolky. Na plech si připravíme pečící papír, na který dáme nakrájené batáty. Aby se nám s kokosovým olejem lépe pracovalo, necháme si ho roztéct a poté jím hranolky jednoduše pokapeme. Množství kokosového oleje je čistě na vás a vaší chuti. Batátové hranolky ještě osolíme a jemně opepříme. Pečeme v troubě dokud nejsou měkké.
Dobrou chuť!
