Batáty na kokosovém oleji

Batáty na kokosovém oleji

Jednoduché, zdravé a chutné - to jsou batátové hranolky na BIO kokosovém olejem Kulau z dalekých Filipín! Jemný kokosový nádech skvěle doplňuje přirozeně sladkou chuť batátů. 

Na vaření či pečení doporučujeme velké výhodné balení 1l 100% BIO kokosového oleje Kulau

- objednat si ho můžete přímo tady.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

   RECEPT /20 minut

INGREDIENCE

  • jeden batát
  • sušená petržel
  • 1,5 pol. lžíce kokosového oleje Kulau 

POSTUP

Batát zbavíme šlupky a nakrájíme na hranolky. Na plech si připravíme pečící papír, na který dáme nakrájené batáty. Aby se nám s kokosovým olejem lépe pracovalo, necháme si ho roztéct a poté jím hranolky jednoduše pokapeme. Množství kokosového oleje je čistě na vás a vaší chuti. Batátové hranolky ještě osolíme a jemně opepříme. Pečeme v troubě dokud nejsou měkké. 

Dobrou chuť!

Odeslat článek známému   Vytisknout